If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като му качне и едни "токоприемници", ще е съвсем на далавера на градско, че ще си зема ток от тролейбусните линии, а може да приложи и корейска технология.
Ама как ще спира като в неговата кола триенето е на ниво НЕ СЪЩЕСТВУВА. Какви са тия накладки дето спират без въобще да се трият??? Аз съм технически неграмотен и моля те ВО, обясни поне на останалите. Па вземи регистрирай твоята кола като патент и го продай
---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Ама как ще спира като в неговата кола триенето е на ниво НЕ СЪЩЕСТВУВА. Какви са тия накладки дето спират без въобще да се трият??? Аз съм технически неграмотен и моля те ВО, обясни поне на останалите. Па вземи регистрирай твоята кола като патент и го продай
---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
А спирането? Сигурно го прави в кофите за смет. Нали няма триене в накладките и ...
Качваш се на първия тролей и питаш водача, той ша та светне
Това целия форум го разбра отдавна. За това всеки път те съветвам да не пишеш по технически въпроси.
Как не ти омръзна да се излагаш не знам. Ама ти признавам - магарето не е толкова упорито като теб. Свалям ти шапка за това.
Качваш се на първия тролей и питаш водача, той ша та светне
Искаше ми се специалист като ВО да ми разясни как се е отървал от триенето в наклатките, ама той има само едни и същи заучени реплики към мен и нито, аз нито някой друг разбра. А това ще доведе до икономия на части, гориво,... нали за това сме тук, да си помагаме
Именно. Помагаме си в пълна сила. Ама индивиди като теб освен да пречат друго не правят. Точно за това имам за цел да пазя неразбиращия потребител от тотално грешните ти мнения, които се пробваш да даваш.
А дали ще научиш нещо от мен - забрави. На такива индивиди като теб няма да подам и върха на малкия си пръст. С главата напред трудно се стига до някъде. Особено с тотално грешна самооценка, пораждаща изкривено самосъзнание за техническото ти ниво, изявено в малоумни заяждащи мнения.
Та ха ти ми кажи как спирам с моята кола, като нямам нито серво усилвател, та дори и спирачна помпа нямам. Ама не се напъвай. За теб това са извънземни технологии, които мозъка ти не може да осъзнае как стават тия магии.
Именно. Помагаме си в пълна сила. Ама индивиди като теб освен да пречат друго не правят. Точно за това имам за цел да пазя неразбиращия потребител от тотално грешните ти мнения, които се пробваш да даваш.
А дали ще научиш нещо от мен - забрави. На такива индивиди като теб няма да подам и върха на малкия си пръст. С главата напред трудно се стига до някъде. Особено с тотално грешна самооценка, пораждаща изкривено самосъзнание за техническото ти ниво, изявено в малоумни заяждащи мнения.
Та ха ти ми кажи как спирам с моята кола, като нямам нито серво усилвател, та дори и спирачна помпа нямам. Ама не се напъвай. За теб това са извънземни технологии, които мозъка ти не може да осъзнае как стават тия магии.
И накладки нямаш, нали. Те даже не се трият в диска
---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
Спирачна помпа? Ти си хибрид и не е като на нашите коли. На теб повечето неща са ел.
Със сигурност. Така става обикновено като едно елементарно мнение поражда спор от потребител, който е тотално технически неграмотен, ама се надъхва здраво.
Comment