Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 1.9JTD - нов купувач , въпроси

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като му качне и едни "токоприемници", ще е съвсем на далавера на градско, че ще си зема ток от тролейбусните линии, а може да приложи и корейска технология.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ама как ще спира като в неговата кола триенето е на ниво НЕ СЪЩЕСТВУВА. Какви са тия накладки дето спират без въобще да се трият??? Аз съм технически неграмотен и моля те ВО, обясни поне на останалите. Па вземи регистрирай твоята кола като патент и го продай

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Предполагам, че те бутат, случайни граждани, намиращи се в близост, за да запали, а как зарежда, не знам загадка.
      Е това се казва икономии
      А спирането? Сигурно го прави в кофите за смет. Нали няма триене в накладките и ...

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Ама как ще спира като в неговата кола триенето е на ниво НЕ СЪЩЕСТВУВА. Какви са тия накладки дето спират без въобще да се трият??? Аз съм технически неграмотен и моля те ВО, обясни поне на останалите. Па вземи регистрирай твоята кола като патент и го продай

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

А спирането? Сигурно го прави в кофите за смет. Нали няма триене в накладките и ...
        Качваш се на първия тролей и питаш водача, той ша та светне

Comment

Аз съм технически неграмотен ...
          Това целия форум го разбра отдавна. За това всеки път те съветвам да не пишеш по технически въпроси.
          Как не ти омръзна да се излагаш не знам. Ама ти признавам - магарето не е толкова упорито като теб. Свалям ти шапка за това.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Качваш се на първия тролей и питаш водача, той ша та светне
            Искаше ми се специалист като ВО да ми разясни как се е отървал от триенето в наклатките, ама той има само едни и същи заучени реплики към мен и нито, аз нито някой друг разбра. А това ще доведе до икономия на части, гориво,... нали за това сме тук, да си помагаме

Comment

,... нали за това сме тук, да си помагаме
              Именно. Помагаме си в пълна сила. Ама индивиди като теб освен да пречат друго не правят. Точно за това имам за цел да пазя неразбиращия потребител от тотално грешните ти мнения, които се пробваш да даваш.
              А дали ще научиш нещо от мен - забрави. На такива индивиди като теб няма да подам и върха на малкия си пръст. С главата напред трудно се стига до някъде. Особено с тотално грешна самооценка, пораждаща изкривено самосъзнание за техническото ти ниво, изявено в малоумни заяждащи мнения.
              Та ха ти ми кажи как спирам с моята кола, като нямам нито серво усилвател, та дори и спирачна помпа нямам. Ама не се напъвай. За теб това са извънземни технологии, които мозъка ти не може да осъзнае как стават тия магии.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                Именно. Помагаме си в пълна сила. Ама индивиди като теб освен да пречат друго не правят. Точно за това имам за цел да пазя неразбиращия потребител от тотално грешните ти мнения, които се пробваш да даваш.
                А дали ще научиш нещо от мен - забрави. На такива индивиди като теб няма да подам и върха на малкия си пръст. С главата напред трудно се стига до някъде. Особено с тотално грешна самооценка, пораждаща изкривено самосъзнание за техническото ти ниво, изявено в малоумни заяждащи мнения.
                Та ха ти ми кажи как спирам с моята кола, като нямам нито серво усилвател, та дори и спирачна помпа нямам. Ама не се напъвай. За теб това са извънземни технологии, които мозъка ти не може да осъзнае как стават тия магии.
                И накладки нямаш, нали. Те даже не се трият в диска

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

Спирачна помпа? Ти си хибрид и не е като на нашите коли. На теб повечето неща са ел.

Comment

Хм,доста интересна тема,сигурно човека вече се чуди 147 или хибрид?
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Вече и аз не знам какво да се чудя

Comment

Поне научите нещо за хибридите. Между другото хибридите на Тойота са признати за най- икономични от всички хибриди.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Tesla отнесе хибридите в миналото,но аз се научих,че ако попитам как се бели домат,веднага ще разбера как се стига до Марс.

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
                          Tesla отнесе хибридите в миналото,но аз се научих,че ако попитам как се бели домат,веднага ще разбера как се стига до Марс.
                          Прав си, но е от полза все пак

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Поне научите нещо за хибридите. Между другото хибридите на Тойота са признати за най- икономични от всички хибриди.
                          Мой приятел си купи хибрид Лексус, невероятен е

Comment

Тая тема плаче за ключ и голяма метла...

Comment

Сериозен ли си? Започнах да си мисля,че само аз не съм добре.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Тая тема плаче за ключ и голяма метла...
                                Със сигурност. Така става обикновено като едно елементарно мнение поражда спор от потребител, който е тотално технически неграмотен, ама се надъхва здраво.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Working...
                                X